Bij Allinpartikels zijn de partikels voor het karpervissen zowel droog als kant-en-klaar verkrijgbaar.

Ons assortiment aan partikels:

  • kenmerkt zich door een enorme diversiteit aan geuren en kleuren
  • herbergt veel onbekende partikels zoals johannesbrood, koolzaad, haver, gebroken maïs en tarwevlokken
  • bevat veel dressuur doorbrekende partikels (probeer eens iets anders tijdens het vissen!)

Het is ook mogelijk om uw eigen favoriete partikelmix samen te stellen. Op basis van onze brede verscheidenheid aan partikels kunt u een schier eindeloze mengeling maken!

Partikels koken

Droge partikels voor karpers dient u voor gebruik te weken en koken.  

Vindt u dit te veel werk? Bekijk dan eens onze kant-en-klare partikels.

Partikels kopen?

Bekijk hieronder ons uitgebreide partikels-assortiment. Al onze partikels zijn uit voorraad leverbaar. 

Boekweit kopen voor karpers is een slimme keuze. Boekweit is wat de kiemkracht betreft te vergelijken met hennep, maar door de driehoekige vorm lijkt het eveneens op driehoeksmosseltjes, daardoor zien karpers het boekweit als betrouwbaar en natuurlijk visaas.
€ 3,08
Optie
Wilt u hennepzaad kopen voor het karpervissen? Onze hennep is gegarandeerd 90% kiemkracht, bevat enorm veel vette olie en is voor de vissen van een grote afstand te zien. Dit is écht een bijzonder partikel en zeer dressuur doorbrekend. Karpers zijn er dol op.
€ 4,80
Optie
Eens een keer iets anders proberen? Carp bread heeft een zeer aparte geur en voelt heel zompig aan na het weken. 24 uur weken volstaat.
€ 3,08
Optie
Een mooie partikel, na het weken en koken word de kikkererwt 2x zo groot. Minimaal 24 uur weken en 10 minuten koken.
€ 3,08
Optie
Anijszaad heeft een hele aparte vorm en een bijzondere geur. Deze partikel kunt u als flavour toevoegen aan alle partikels. Mengverhouding is 1 op 10. Het heeft een hele sterke geur. 24 uur weken.
€ 5,14
Optie
€ 5,14
Optie
€ 1,80
Optie
Net even anders. Hetzelfde als de witte mais, maar soms net even wat aantrekkelijker. Voor gebruik dient de mais 24 uur geweekt te worden.
€ 3,08
Optie
€ 5,14
Optie
€ 2,57
Optie
Zoals de naam al zegt, gecrunchte mais.
€ 2,57
Optie
€ 15,42
Optie
Tares is een partikel die De Baets ook in zijn boek noemt. Tares lijkt op hennep, alleen wat ronder en donkerder. Als je tares met suiker kookt wordt het heel donker, als je tares met zout kookt wordt het lichter. 24 uur weken en een 10 minuten koken.
€ 4,11
Optie
Duivenvoer is een combinatie van groene erwten, witte erwten, mais, tarwe en haver. Deze maken wij zelf van onze eigen producten. 24 uur weken.
€ 2,06
Optie
Spicy Crumbs heeft een kruidige geur en heeft een hele aparte vorm. Na het weken lijken het net kreeftschaartjes. 24 uur weken volstaat.
€ 4,11
Optie
Onweerstaanbaar. 24 uur weken en dan een 10 minuten koken, waardoor er een aparte geur vrijkomt waar iedere karper op af komt.
€ 4,11
Optie
Aan witte dari zit een aparte geur. Succes verzekert, dit geldt ook voor de rode dari. 24 uur weken.
€ 2,57
Optie
€ 4,11
Optie
Dari lijkt veel op hennep. Aan de rode dari zit een zoete geur. 24 uur weken.
€ 4,11
Optie
24 tot 48 uur weken.
€ 6,00
Optie
Tarwe is een vergeten partikel, het zal op de meeste wateren niet veel gebruikt worden, en daardoor zeer dressuur doorbrekend. Ook voor de witvisser is tarwe zeer geschikt. Voor gebruik dient de tarwe 24 uur geweekt te worden.
€ 2,06
Optie