Tijgernoten kopen of toch dat andere karperaas kopen? Vindt u kiezen moeilijk? Bekijk hieronder dan onze meest verkochte producten. Uit ervaring weten we dat karpers een voorkeur hebben voor dit karpervoer.

  • Zeker Combi Mix 2 is een mix die zich al vele malen bewezen heeft.
  • Onze altijd 100% verse en mooie tijgernoten stelden nog nooit een karpervisser teleur.
  • Ons zeer goed kiemende hennepzaad (60%) valt bij karpers bijzonder in de smaak.

Advies?
Wanneer u graag advies wilt bij het maken van uw keuze, schroom dan niet om ons te benaderen! Wij denken graag met u mee. Bel of mail ons dus gerust via +31 (0)6 23437536 of .


Populair karperaas kopen?
Bekijk hieronder ons populairste karperaas. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. 

Boekweit kopen voor karpers is een slimme keuze. Boekweit is wat de kiemkracht betreft te vergelijken met hennep, maar door de driehoekige vorm lijkt het eveneens op driehoeksmosseltjes, daardoor zien karpers het boekweit als betrouwbaar en natuurlijk visaas.
€ 3,08
Optie
Deze droge partikelmix van boekweit en hennep is een ware lokker voor karpers. Boekweit en hennep behoren tot de favoriete partikels uit ons assortiment, juist de combinatie van deze 2 hardlopers in deze ene mix, maakt dit product tot één van onze meest verkochte producten.
€ 4,11
Optie
Wilt u hennepzaad kopen voor het karpervissen? Onze hennep is gegarandeerd 90% kiemkracht, bevat enorm veel vette olie en is voor de vissen van een grote afstand te zien. Dit is écht een bijzonder partikel en zeer dressuur doorbrekend. Karpers zijn er dol op.
€ 4,80
Optie
Onze tijgernotenmix bestaat uit een smaakvolle en prachtige mix van grote en kleine noten door elkaar heen (ongeveer tussen de 6 en 14 millimeter). Karpers zijn er dol op, vertellen klanten ons regelmatig. De combinatie van donkere en lichte kleuren wordt door karpers ook aantrekkelijk gevonden, ze komen er graag op af. Daarnaast maakt de combinatie van verschillende tijgernootjes de mix uitermate dressuur doorbrekend. Ook slijmen deze tijgernoten goed. En, we hebben ze altijd vers op voorraad.
€ 4,11
Optie